четвер, 15 квітня 2021 р.

У МИРГОРОДІ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО ГОЛОВУ РДА

Сьогодні у Миргороді голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов представив нового голову Миргородської райдержадміністрації Віктора Іваненка.


15 квітня у Миргородському районі представили нового голову районної державної адміністрації Віктора Іваненка, якого призначив Президент України 7 квітня 2021 року Розпорядженням № 429/2021-рп.

Представив очільника Миргородської РДА голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов. Перед цим він подякував за роботу Вікторії Ємець, яка працювала на посаді голови райдержадміністрації. 

Голова ОДА зачитав розпорядження Президента України про призначення нового голови Миргородської райдержадміністарції і вручив посвідчення Віктору Іваненку.


Новий очільник Миргородської РДА подякував за надану йому довіру. Зазначив, що питання і проблеми, які стоять перед громадою, вирішуватимуть спільно.

"Разом боротимемося з COVID-19. Ця хвороба не тільки вражає людей, а й значно вливає на економіку району та країни в цілому, – сказав Віктор Іваненко. – Також налагоджуватимемо співпрацю з громадами, адже тісна співпраця – запорука розвитку району й регіону. Готовий до відкритого конструктивного діалогу з депутатами обласної та місцевих рад. Разом працюватимемо на благо Миргородського району".


Голова Миргородської районної ради Наталія Гирка зазначила, що райрада та РДА спільно розроблятимуть стратегічні плани розвитку Миргородського району.

"Головне, щоб була консолідація зусиль. Спільно ми вирішимо всі питання, щоб наші 17 громад, щоб жителі 425 населених пунктів відчули, що влада завжди надасть свою підтримку", – зауважила Наталія Гирка.


Нагадаємо, Віктор Іваненко народився 14 січня 1983 року в Шишаках. Закінчив Харківську національну академію міського господарства за спеціальністю "Менеджмент організацій", Полтавський юридичний інститут Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого за спеціальністю "Правознавство" та Національну академію державного управління при Президентові України за спеціальністю "Публічне управління та адміністрування".

Працював експертом із продажу та директором салону-магазину мобільного зв’язку в Харкові, начальником служби економічної безпеки й заступником генерального директора СТОВ "Воскобійники". Із квітня 2016 року по січень 2020 року був головою Шишацької РДА. З грудня минулого року до призначення головою Миргородської РДА працював секретарем Шишацької селищної ради Миргородського району.

По темі:

Немає коментарів:

Дописати коментар