середу, 21 квітня 2021 р.

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ЛОХВИЦЬКОЇ МІСЬКРАДИ

Виконавчий комітет Лохвицької міської ради виділив грошову допомогу учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та іншим мешканцям громади, створив комісію з питань захисту прав дитини та оголосив двомісячник чистоти і благоустрою. 


З нагоди 35-ї річниці Чорнобильської катастрофи 86 учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС отримають одноразову грошову допомогу для вирішення соціально-побутових питань. Таке рішення прийняв виконком Лохвицької міськради 20 квітня.

Також на засіданні виконкому, надали одноразову матеріальну допомогу на лікування та вирішення соціально-побутових питань 19 мешканцям Лохвицької громади.

Психоневрологічному інтернату надали дозвіл на придбання товарів (кондитерські вироби, продукти харчування, промислові товари, м’який інвентар, побутова техніка, меблі, тютюнові вироби, медичні препарати) за особисті кошти недієздатних підопічних, опікуном яких є адміністрація закладу в особі директора.


З метою сприяння забезпеченню на території Лохвицької громади реалізації прав дитини на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист, сімейне виховання та всебічний розвиток виконавчий комітет прийняв рішення утворити комісію з питань захисту прав дитини.

Аби забезпечити утримання території громади у належному стані оголосили проведення Двомісячника чистоти, благоустрою та озеленення з 20 квітня по 1 червня 2021 року.

На 22 квітня заплановане проведення 11 сесії Лохвицької міськради.

Немає коментарів:

Дописати коментар