пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

НА ЛОХВИЧЧИНІ У ПОЖЕЖІ ЗАГИНУЛИ ЧОЛОВІК І ЖІНКА

На Лохвиччині Миргородського району внаслідок пожежі у будинку загинули жінка і чоловік.


22 квітня о 22:30 годині до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу, що виникла у житловому будинку на вулиці Новій у селі Гамаліївка Лохвицької громади.

Вогнеборці прибули на виклик і приступили до розвідки та гасіння. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання.

Рятувальники та слідчо-оперативна група поліції під час огляду місця події в одній із кімнат будинку виявили обгорілі останки людини. Її тіло направили до БСМ Лохвицької міської лікарні. 

Також знайшли напівживого чоловіка. Його діставили до реанімаційного відділення Лохвицької лікарні. За даними медиків потерпілий отримав термічні опіки ІІ-ІV ступеню всього тіла. Чоловік помер у реанімації 23 квітня.

За попередньою інформацією слідчих, загибла - 45-річна жителька Чернігівщини. Померлий у лікарні чоловік – теж житель Чернігівської області, 1985 року народження.

Поліція також розпочала досудове розслідування за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України – порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей.


Немає коментарів:

Дописати коментар