четвер, 15 квітня 2021 р.

ГОЛОВА ПОЛТАВСЬКОЇ ОДА ПЕРЕВІРЯВ РЕМОНТ МИРГОРОДСЬКОЇ ЦРЛ

Голова Полтавської облдержадміністрації сьогодні перевірив хід виконання ремонтних робіт у Миргородській ЦРЛ.


У Миргороді триває реконструкція частини головного лікувального корпусу центральної районна лікарні під відділення невідкладної (екстреної) медичної допомоги.

Сьогодні голова Полтавської облдержадміністрації Олег Синєгубов та голова Миргородської РДА Віктор Іваненко перевірили хід виконання робіт.

Нині на першому поверсі лікарні тривають внутрішні оздоблювальні роботи - заміна мереж водопостачання та водовідведення, системи вентиляції приміщень, реконструкція системи електропостачання, протипожежної системи.

Підрядна організація обіцяє до кінця місяця завершити ці роботи й перейти до зовнішніх – утеплення фасаду, встановлення пандусу, проведення благоустрою території. Також проєктом передбачене будівництво двох нових вхідних груп для в’їзду машин швидкої допомоги.

За домовленістю підрядна організація щодня звітуватиме про виконану роботу і дотримуватиметься графіка. 

На першому поверсі запроєктовано розміщення приймально-діагностичних кабінетів із палатою інтенсивної терапії, операційного блоку, приміщень реанімації, палати інфекційних захворювань, приміщень травмпункту, лабораторії, кабінетів профільних лікарів, стерилізаційного блоку, технічних, адміністративних та побутових приміщень.

Відомо, що для Миргородської ЦРЛ за державні кошти придбали високовартісну техніку (КТ, рентген-апарат). Їх встановлять у вже відремонтовані приміщення. 

Нагадаємо, голова Полтавської ОДА сьогодні перебував у Миргороді з робочим візитом у зв'язку з представленням нового очільника Миргородської РДА Віктора Іваненка

Керівник області також відвідав стадіон "Старт", де нещодавно завершилася реконструкція.

Немає коментарів:

Дописати коментар