пʼятницю, 23 квітня 2021 р.

КОМПАНІЯ ДТЕК ОГОЛОСИЛА КОНКУРС ГРАНТІВ НА МИРГОРОДЩИНІ

Газовидобувна компанія ДТЕК запрошує мешканців двох громад Миргородщини взяти участь у конкурсі грантів по 80 тис гривень на проєкт.


Компанія ДТЕК розширила географію конкурсу проєктів на гранти "Громада своїми руками" і з цього року в ньому можуть брати участь у Миргородському районі мешканці Великосорочинської і Шишацької громад.

"Громада своїми руками" - це конкурс грантів від ДТЕК для благоустрою населених пунктів та розвитку співпраці між жителями, бізнесом і адміністраціями на місцях. 

Проєкт базується на принципах ESG і відповідає цілям сталого розвитку ООН. Мета конкурсу - активізація місцевих жителів для поліпшення соціальної інфраструктури. 

У кожного є можливість подати заявку на реалізацію проєкту для благоустрою громади. Після чого конкурсна комісія визначить проєкти-переможці, яким нададуть фінансування. Сума одного гранту сягає 80 тис. грн. 

Особливий акцент у проєкті приділений інклюзивній складовій. Підтримується розвиток доступної соціально-орієнтованої інфраструктури для людей з інвалідністю та соціально незахищених верств населення.

Прийом заявок триватиме до 23 травня. Ознайомитися з подробицями конкурсу та подати заявку ви можете ТУТ.

Немає коментарів:

Дописати коментар