середу, 21 квітня 2021 р.

НА МИРГОРОДЩИНІ ПОЛІЦІЯ ЗНАЙШЛА ВИКРАДЕНИЙ АВТОМОБІЛЬ ТА ЙОГО КРАДІЇВ

Лохвицькі поліцейські розшукали викрадений на території Сенчанської громади автомобіль "Нива" та встановили причетних до викрадення легковика осіб.


11 квітня до Лохвицького відділення поліції Миргородського райвідділу представники приватного підприємства Сенчанської тергромади повідомили про зникнення автомобіля ВАЗ 2121. За інформацією заявників, автомобіль викрали з-під гуртожитку вночі 10 квітня.

На розшук викраденої автівки та встановлення правопорушників були орієнтовані екіпажі секторів реагування патрульної поліції та оперативні працівники. Вже за кілька годин поліцейські виявили "Ниву" з механічними пошкодженнями у лісовому масиві неподалік села Саранчине.

Начальник відділення №2 Миргородського райвідділу поліції Геннадій В’юн зазначив: 

"У ході проведення оперативно-розшукових заходів слідчі та оперативники, під процесуальним керівництвом прокуратури, встановили ймовірних викрадачів "Ниви". Це двоє жителів Сенчанської територіальної громади віком 20 та 22 роки. На часі слідчі з’ясовують роль кожного фігуранта у цій справі, готують документи для повідомлення їм про підозри та обрання запобіжних заходів".

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (стаття 289 ККУ) триває досудове розслідування. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Немає коментарів:

Дописати коментар