вівторок, 20 квітня 2021 р.

МИРГОРОДСЬКІ АВІАТОРИ ГОТУЮТЬ ОЗБРОЄННЯ ТА ТЕХНІКУ ДО ЛІТНЬОГО СЕЗОНУ

У Миргородській 831 бригаді тактичної авіації повітряного командування "Центр" тривають роботи по переведенню військової техніки та озброєння на режим весняно-літньої експлуатації.


Таке сезонне технічне обслуговування проводять двічі на рік в усіх підрозділах бригади. Від якісного обслуговування залежить і збереження техніки, і надійність під час виконання завдань за призначенням.

Для підтримання справності озброєння та військової техніки проводиться комплекс робіт, який складається з трьох етапів – підготовчий, виконавчий та підсумковий. В обов’язковому порядку здійснюється дефектування техніки, діагностичні, прибирально-мийні, кріпильні та змащувальні роботи.

Також армійці виконують роботи по технічному обслуговуванню і додаткових процедурах, спрямованих на збільшення ресурсу техніки до чергового ремонту. Сезонно-технічне обслуговування триватиме до кінця поточного місяця.

Попереду в авіаторів щоденна експлуатація військової техніки в умовах спекотних літніх місяців. Особовий склад докладає максимум зусиль для якісного проведення сезонного обслуговування техніки.


Немає коментарів:

Дописати коментар