пʼятницю, 16 квітня 2021 р.

КУРОРТ "МИРГОРОД" ЗАПРОШУЄ НА ЛІКУВАННЯ І ОЗДОРОВЛЕННЯ У ЧАС КАРАНТИНУ

"Миргородкурорт" працює і продовжує приймати гостей у період посилення протиепідемічних заходів.


Зважаючи на численні запитання бажаючих оздоровитися і відпочити на курорті "Миргород", повідомляємо, що курорт працює і продовжує приймати гостей у період посилення протиепідемічних заходів.

Беручи до уваги значне підвищення захворюваності, курорт "Миргород" запрошує на ефективну реабілітацію після COVID-19 та інших вірусних інфекцій, які спровокували загострення хронічних захворювань органів дихання, серцево-судинної, нервової, м’язово-скелетної, сечостатевої систем, органів травлення, при цукровому діабеті та інших захворюваннях. Для цього тут створені всі необхідні умови. 

Санаторно-курортний комплекс розташований у найбільш екологічно чистому куточку України і має зручне транспортне сполучення з найбільшими містами нашої держави. 

Мальовничі береги річки Хорол, краса курортних парків і Березового гаю, кришталево чисте повітря і помірний клімат допоможуть забути про негаразди великого міста і значно покращити власне здоров’я, повернути гарний настрій і впевненість у майбутньому.

Реабілітація проводиться за індивідуальними програмами, призначеними лікарем, в залежності від загального стану здоров’я.

У відновлювальному лікуванні використовується широкий спектр водолікування та фізіотерапії, сучасні методи лікування та діагностики, медичне обладнання кращих світових виробників, цілюща сила всесвітньо відомої Миргородської мінеральної води та лікувальних грязей. 

Зважаючи на погіршення епідемічної ситуації та практичний досвід у використанні тестів на Covid-19, дещо змінені умови прийому відпочиваючих. При  поселенні у санаторій треба мати з собою ПЛР-тест, або Cito-test COVID-19 антиген SARS-CoV-2 з терміном давності не більше 72 годин. 

У разі, якщо Вам не вдається вчасно зробити Cito-test антиген коронавірусу SARS-CoV-2, його можна здати безпосередньо на курорті (вартість -  500 грн).

Немає коментарів:

Дописати коментар